StoryEditorOCM
KalelargaUPOZORENJE IZ HAK-A

Zbog snimanje filma povremeno se zaustavlja promet od Luke Žigljen do Novalje, u zoni mosta Pag te na DC8 između Karlobaga i Starigrada

Piše HINA
11. listopada 2022. - 08:51

 Kolnici su jutros mjestimice mokri i skliski u Dalmaciji, a u unutrašnjosti ponegdje ima magle.

Po izvješću HAK-a, pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje su u tijeku radovi.

Zbog izvanrednog održavanja na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Buzin i Lučko (25.km +400 do 26.km +800) vozi se dvosmjerno kolnikom u smjeru Lipovca, a u vrijeme pojačanog prometa (posebice u jutarnjim i poslijepodnevnim satima) moguća je vožnja u koloni pa vozače molimo za strpljenje.

Danas od 7 do 19 sati zbog snimanje filma povremeno se zaustavlja promet na državnoj cesti DC106 Luka Žigljen-Novalja, u zoni mosta Pag te na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Starigrada.

Zbog radova večeras će od 22 sata do 5 ujutro biti zatvorena autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u oba smjera, a od 22, 30 sati do 5 sati zbog redovitog održavanja bit će zatvoren tunel Pećine na državnoj cesti DC404 u Rijeci.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

16. lipanj 2024 00:16