StoryEditorOCM
KalelargaZADRŽAN U PRITVORU

Zbog sukoba oko parkinga mještaninu i njegovoj supruzi prijetio motornom pilom, a dva dana kasnije maskiran opljačkao trgovinu u Kukljici!

Piše B.S.
31. kolovoza 2021. - 12:57

Sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio je istražni zatvor 50-godišnjaku koji je na otoku Ugljanu zbog sukoba oko parkinga prijetio drugom muškarcu motornom pilom, nakon čega je i maskiran opljačkao trgovinu u Kukljici.

Istražni zatvor mu je određen zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv imovine razbojništvom, te kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Sukob se odigrao 21. kolovoza u mjestu Ugljan, gdje je 50-godišnjak nakon prethodnog verbalnog sukoba u vezi parkiranja otišao do svog vozila, te iz prtljažnika izvadio motornu pilu i uključio ju te zaprijetio mještataninu da će usmrtiti njega i njegovu suprugu.

Dva dana kasnije, 23. kolovoza, u mjestu Kukljica, sa šilt kapom na glavi, te maramom zavezanom preko lica, došao je u trgovinu jednog trgovačkog društva gdje je od prodavačice zatražio kutiju cigareta.

Kada mu je ona vraćala ostatak novca, odgurnuo je rukoom od registar kase i iz nje uzeo papirnate novčanice te se potom udaljio s mjesta događaja.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru je predloženo da se protiv osumnjičenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela što je sudac istrage prihvatio iodredio mu istražni zatvor.

26. travanj 2024 00:49