StoryEditorOCM
KalelargaNAĐEN POČINITELJ

Zbog ubojstva u Selinama uhićen 25-godišnjak iz okolice Zagreba! Zašto je ubijen 42-godišnjak, čije je tijelo pronađeno u moru?

Piše Zadarski.hr
15. kolovoza 2021. - 10:35

Zadarska policija završila je kriminalističko istraživanje slučaja u Selinama gdje je jučer ujutro u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno tijelo 42-godišnjeg muškarca s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

Kako doznajemo, 25-godišnji muškarac iz okolice Zagreba predan je pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva, a detalji će biti poznati danas tijekom dana. 

Stravičan zločin otkriven je u noći sa petka na subotu kada je zadarska policija zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionika u Selinama. Policijski službenici izašli su na mjesto događaja gdje su zatečene dvije osobe, a prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da je u događaju sudjelovala još jedna osoba koja nije pronađena. U potragu za osobom, na kopnu i moru,  uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija.

Širom pretragom mjesta događaja, oko 06.00 sati u moru  pronađeno je tijelo muške osobe s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

Mještani Selina jučer su nam potvrdili kako je riječ o trojici vikendaša koji borave na tom području. Što je prehodilo ovako mučnom zločinu, još nije poznato.

19. travanj 2024 02:09