StoryEditorOCM
KalelargaPOHVALA STOŽERA

Župan Longin: Uz korona virus, naš najveći problem je širenje panike i dezinformacija!

Piše I.I.-I.N.
20. ožujka 2020. - 13:06

Župan Božidar Longin na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite kazao je kako je u Zadarskoj županiji situacija pod nadzorom te je ujedno i pohvalio Stožer civilne zaštite.

- Moram pohvaliti Stožer koji je pravovremeno poduzeo sve radnje i koji funkcionira besprijekorno, a mogu reći da su naše službe spremne za sve izazove koji su pred nama. Od ponedjeljka očekujemo da će naš Zavod za javno zdravstvo započeti s testiranjima koronavirusa u Zadru, a tako ćemo biti još brži i efikasniji. Ono što je uz korona virus najveći problem jest panika i razne dezinformacije koje se šire na terenu. Još jedanput molim i apeliram na sve građane da na podliježu panici ni dezinformacijama. Svako jutro održavamo konferencije kako bi podijelili sve informacije sa svim građanima, kazao je župan Longin. 

- Molim sve građanke i građane da budu odgovorni i prema sebi i prema drugima. Posebno se obraćam onima koji su u samoizolaciji i koji moraju biti svjesni da o njima ovisi zdravlje njihovih najbližih, a i drugih ljudi u njihovoj blizini. Molim ih da poštuju upute i ne izlaze iz izolacije, a sve građane molim da u potpunosti smanje socijalne kontakte, rekao je župan Longin dodajući kako poziva sve stanovnike Zadarske županije na odgovornost i društvenu solidarnost uz nadu da će ovu krizu prebroditi što brže i bezbolnije. 

26. travanj 2024 21:59