StoryEditorOCM
KalelargaSIMBOL GRADA

Županova čestitka Tankerskoj plovidbi na osvajanju Zlatne kune: Želim da je i u budućnosti nastavite graditi s jednakim entuzijazmom i postignućima!

Piše Zadarska županija
31. listopada 2023. - 19:32
Zagreb, 301023. Dodjela nagrade Zlatna kuna, koju Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje vec 27. godinu, odrzala se u Hrvatskom narodnom kazalistu. Na fotografiji: Mario Pavic prima nagradu.Goran Mehkek/Cropix

Hrvatska gospodarska komora sinoć je dodijelila tradicionalne nagrade Zlatna kuna – priznanje najboljima u hrvatskom gospodarstvu za iznimne rezultate ostvarene u 2022. godini. Zadarska brodarska tvrtka Tankerska plovidba nagrađena je zlatnom kunom za najbolje veliko trgovačko društvo u Hrvatskoj.

Tim povodom, župan Božidar Longin uputio je čestitku predsjedniku uprave Tankerske plovidbe, Mariju Paviću i svim djelatnicima tvrtke.

„Poštovani gosp. Paviću,

Vama i suradnicima upućujem svoje iskrene čestitke povodom osvajanja nagrade Zlatna kuna za najuspješniju veliku tvrtku.

Tradicija koju Tankerska plovidba ima nastavlja se razvijati u daljem kvalitetnom poslovanju, ulaganju u nove tehnologije, nove brodove, stručan kadar.

Svima vama koji gradite ovu uspješnu tvrtku, jedan od simbola našega grada i županije, a osobito našim pomorcima, želim da i u budućnosti nastavite to činiti s jednakim entuzijazmom i postignućima."

28. travanj 2024 01:18