StoryEditorOCM
Moj ljubimacFOTOGRAFIJA KOJA DIRA U SRCE: BESKUĆNIK SE JEDVA HRANIO KAKO BI DAO NJIMA

Kad je završio u bolnici, ulični psi o kojima se brinuo vjerno su ga čekali pred vratima...

Piše JL
13. prosinca 2018. - 16:10
psi, bolnica

Jedan beskućnik iz Rio do Sula na jugu Brazila nedavno je hospitaliziran, a medicinska sestra, koja je u trenutku njegova primitka u bolnicu bila u smjeni, na Facebooku je objavila dirljivu fotografiju koja dokazuje kako su psi uistinu čovjekovi najbolji prijatelji.

Naime, dok je beskućnik bio na pretragama, pred vratima bolnice čekala su ga četiri ulična psa, o kojima se nesretni muškarac brinuo kako je najbolje znao.

- Jednostavna osoba, bez luksuza, koja ovisi o pomoći drugih kako bi prebrodila glad, hladnoću, bol, svo zlo ovoga svijeta, ima uz sebe najbolje društvo, društvo koje mu daje bezuvjetnu ljubav, toplinu i razumijevanje...

Ta ista osoba priznala nam je kako je prestala jesti samo da bi nahranila - njih... Ne znam kakav mu je život, jer je na ulici, a ne želim ni znati i suditi mu, ali divim se njegovu poštovanju i ljubavi... Ma kad bi svi ljudi bili ovakvi, na ovome svijetu ne bi bilo zla ni maltretiranja - napisala je medicinska sestra kraj fotografije koja je preko noći postala viralni hit.

 

19. travanj 2024 06:46