StoryEditorOCM
PromoPROMO: SVEČANO OTVORENA PUMPA KOD SUPERNOVE

APIOS usidrio 21. benzinski servis, ovo mu je četvrta lokacija u Zadru

Piše Zadarski.hr
6. kolovoza 2019. - 13:56

APIOS benzinski servisi i dalje ‘pletu mrižu svoju’ otvaranjem 21. APIOSa koji je ujedno 4. lokacija u Zadru. Osim predstavljanja sveobuhvatne ponude, na svečanom otvorenju, tim APIOSa nastavio je tradiciju društveno odgovornog poslovanja donirajući A-CARD karticu Dječjem vrtiću Latica Zagreb, 2. kolovoza 2019.

Nakon Varaždina, APIOS nastavlja u punoj brzini s otvorenjem benzinskih servisa. Ovaj put, u APIOS mrežu se upleo 21. benzinski servis Zadar Crno koji je ujedno 4. na zadarskoj lokaciji. Koliko je to značajno za brand partnera OMV-a, istaknuo je direktor strategije i razvoja Joško Crvelin:

-Iznimno smo ponosni što su Zadrani dobili četvrti APIOS na kojem mogu točiti vrhunska premium goriva i uživati u izvrsnoj usluzi. Nema boljeg poklona u godini u kojoj slavimo 10. obljetnicu poslovanja. A sve to ne bi bilo moguće bez jasne vizije i beskompromisne želje da na hrvatskom tržištu ponudimo najbolje proizvode i usluge, a na tom putu uz nas je brand partner OMV koji je obogatio našu ponudu goriva najnovijom generacijom aditiva, mladi, stručni tim s bogatim iskustvom u trgovini i distribuciji naftnih derivata kao i lokalna zajednica koju danas predstavlja gradonačelnik Zadra gospodin Branko Dukić kojemu se posebno zahvaljujem.

Kao i na ostalim benzinskim servisima diljem Hrvatske, na APIOSu u Zadar Crno posjetitelji imaju priliku kupovati razne vrste goriva, A-MOTION EUROSUPER 95 BS, A-MOTION EUROSUPER 100 BS, A-MOTION EURODIESEL BS, AUTOPLIN i AD BLUE, koristiti usluge A-CAFFEa, te kupovati pomno odabrane proizvode iz A-SHOPa. APIOS je do sada razvio i 5 dodatnih načina kupovine proizvoda u vidu kartica, A-CARD kreditnih i debitnih i BONUS kartica za pravne osobe, te LOYALTY i GIFT kartica za fizičke osobe koje nude razne pogodnosti za stalne kupce.

Osim predstavljanja bogate ponude, na svečanom otvorenju, tim APIOSa nastavio je tradiciju društveno odgovornog poslovanja donirajući A-CARD karticu Dječjem vrtiću Latica. 

19. travanj 2024 21:24