StoryEditorOCM
PromoNOVO IME I NOVITETI U PONUDI:

Jačanje Congo brenda i novosti na zadarskoj gastro sceni!

Piše Promo
8. travnja 2019. - 15:08
LGP_2036

Iz tvrtke Kaldi d.o.o., koja je od samog početka vlasnik zadarske O’Hare, najavili su nekoliko promjena. Prva se odnosi na ime, koje tako više neće biti “O’Hara” već “Congo pizza/pasta.”

U vlasništvu iste tvrtke već devet godina uspješno posluje coffee&wine bar Congo, koji je mnogima poznat po dokazanoj vrijednosti, izvrsnosti te kvaliteti proizvoda i usluge.

Vizija i misija tvrtke je konstantno osiguravati maksimalnu kvalitetu proizvoda i usluge, stoga je logična odluka oba lokala staviti pod isti brend - Congo, kojim će se garantirati upravo to, doznali smo od vlasnika.

S novim imenom, uskoro stižu i noviteti u ponudi. Uz napolitansku pizzu, meni će uskoro upotpuniti pašte, njoki, salate i hladne plate. Kao i do sada, sva jela bit će pripremljena pažljivo odabranim sastojcima, a osim originalnih talijanskih koje se koriste u izradi pizze, u Congo kuhinji jela će biti pripravljana s autohtonim domaćim namirnicama. Osim novih jela, u ponudi će biti i proširena karta koktela. Svi ovi noviteti dogovoreni su u suradnji s eminentnim imenima gastro scene u Hrvatskoj, tražeći samo najbolje za vjerne goste, koji su kvalitetu kako hrane tako i usluge prepoznali u imenu “Congo”.

- Od početka travnja radimo po novom radnom vremenu.

Od 08:00 do 12:00 gosti mogu uživati u već poznatoj Congo kavi, a od 12:00 do 23:00 naglasak je kao i do sada, na hrani i vrhunskim pićima. Uskoro ćemo svim Zadranima i gostima nuditi i doručak.

Konstantno radimo na novim akvizicijama te se nadamo i budućim novitetima, koje ćemo kao i do sada objavljivati na društvenim mrežama. Do tada vas pozivamo da i dalje uživate u gastronomiji koju vam nudimo i zahvaljujemo što ste naši gosti. “ - za kraj poručuje vrijedni tim Congo pizza/pasta Zadar.

24. travanj 2024 05:54