StoryEditorOCM
PromoOUTLET PARFEMA

Jeste li već iskoristili 75% popusta na omiljeni parfem?

Piše Promo
19. lipnja 2018. - 15:11
728x410px

Profumo equivalente - taj izraz je zakon u Italiji, zemlji koja itekako zna što su vrhunski parfemi. Zašto? Zbog toga što te dvije riječi predstavljaju uživanje u vrhunskim dizajnerskim mirisima po nevjerojatno niskim cijenama.

U svijetu parfema eau de toilette i eau de parfum proizvodi predstavljaju dva različita ranga. Razlike se odnose na intezitet samog parfema, ali i na cijenu. Nažalost, cijena je često razlog zbog kojeg mnogi ni ne razmišljaju o kupovini pravog, bogatog eau de parfum proizvoda, koji ima više eteričnih ulja u sebi od toaletne vodice.

Spas iz Milana

Srećom, postoji sjajna alternativa i ona je sve popularnija u Europi; od Italije, Portugala i Španjolske do Mađarske, Austrije i Njemačke. Kvaliteta je ista ili bolja, mirisne note su identične onima koje poznajete u svojim omiljenim parfemima, parfemi su proizvedeni u Italiji - a cijena je do 87% niža.

Kako je to moguće?

Razlog visokih cijena je zapravo vrlo jednostavan i uobičajen. Tek manji dio cijene odnosi se na sami proizvod, u ovom slučaju sadržaj bočice. Za astronomske cifre zaslužan je sav promotivni ples oko tog jednog proizvoda. Razmislite o tome svaki put kada vidite poznato lice na reklami za parfem i kada vidite sofisticiranost same bočice, koja možda izgleda senzacionalno, ali u biti štiti sadržaj isto kao i bilo koja druga hermetički zatvorena bočica. Sve to primamljivo izgleda, ali itekako udara po džepu.

Svi mogu riješiti svoje muke u Eau the Parfum online parfumeriji, možda i najboljem Profumo Equivalente web shopu u Europi. Dizajnerske mirisne note traju cijeloga dana, izbor parfema je veći nego u bilo kojoj drugoj online parfumeriji ove vrste, a ono što je uistinu jedinstveno je 3+1 gratis akcija, koja još uvijek traje - i besplatna dostava. Da bi sve bilo još bolje, ISO-9001-2008 certifikat o kvaliteti garantira da je sve proizvedeno prema standardu kojeg zaslužujete.

Promotivna akcija još uvijek traje, a da su u Milanu zbilja pedantni i temeljiti prilikom proizvodnje ovih parfema, možete se uvjeriti u Eau the Parfum online parfumeriji. Naručite parfem do 20. lipnja i 3+1 gratis akcija će vam biti zagarantirana.

Eau the Parfum store - iskoristite sniženja 

18. travanj 2024 04:07