StoryEditor
PromoMAKEOVER DENTAL CENTRA DUBRAVICA

Kakva promjena! Marija i Mersiha zaplakale nakon besplatnog makeovera, pogledajte njihovu 'metamorfozu'<br /> <br />  

Piše Promo
16. travnja 2019. - 10:00

Poliklinika Dubravica iz Vodica poklonila je makeover dvjema simpatičnim damama koje su vratile izgubljeno samopouzdanje i sada na svijet gledaju širokim osmijehom.

Pomlađena koža, nova frizura i blistav osmijeh rezultat je rada iskusnog tima  Poliklinike Dubravica koji je sa zadovoljstvom pomogao da se Mersiha Talam iz Šibenika i Marija Strenja iz Debeljaka osjećaju ponovo sretno i zadovoljno. Ovaj poznati dentalni i estetski centar iz Vodica organizirao je u lipnju prošle godine humanitarni makeover, a između gotovo stotinu prijavljenih bilo je zaista teško odlučiti se za samo jednu osobu pa su u Poliklinici izabrali dvije kandidatkinje i to Mersihu Talam i Mariju Strenju.

IMPLANTOLOŠKA RJEŠENJA

Metamorfoza gospođe Talam započela je dentalnim radovima, odnosno prvim pregledom kod dr. Ivice Dubravice koji je dao plan terapije i sa svojim stručnim timom dogovorio tijek liječenja. Kod Mersihe je bilo potrebno vađenje 6 zubi, postavljanje 2 implantata te 13 cirkonskih krunica u gornjoj i 12 krunica u donjoj čeljusti.

Pri završetku implantoloških i protetskih radova kandidatkinja započeli su oni na njezi kože pa je Mersihi rađen kemijski piling u Medicinskom centru Vodice kod doktorice Ive Bojčić, specijaliste dermatovenerologije.
Potom su uslijedili tretmani s radiofrekvencijom, odnosnom aparatom Venus Legacy u Studiju za njegu lica, tijela i kose Sorriso koji se nalazi u sklopu zgrade Poliklinike Dubravica te na kraju make-up i nova frizura.

GANUTE DO SUZA

Na prvom pregledu Marije Strenje u Poliklinici doktor Ivica Dubravica napravio je početni plan terapije s naglaskom na očuvanju što više prirodnih zubi koji se mogu liječiti. Plan se sastojao od 6 vađenja zubi, 10 liječenja endodoncijom te 13 krunica u gornjoj čeljusti i 12 krunica u donjoj čeljusti.

Teška situacija nije pokolebala simpatičnu Mariju koja je redovito dolazila na sve termine i držala se uputa doktora. Iako je godinama imala strah od zubara, sve je nestalo uz iskusni tim doktorice Martine Nišević, doktora Jure Rakuljića i doktorice Tine Sladić.

Pomlađena koža, nova frizura i blistav osmijeh rezultat je rada iskusnog tima koji je sa zadovoljstvom vratio samopouzdanje dragim damama Mersihi i Mariji a njih su komplimenti i iskrene čestitke ganule do suza.

Najdragocjeniji dar koji možete nekome pokloniti je prekrasan osmijeh na njegovom licu. A upravo s velikim i iskrenim osmijesima završavaju lijepe priče iz Poliklinike Dubravica.

Više informacija o dentalnim tehnikama i radovima potražite na njihovim web stranicama www.dcd.hr ili nazovite Dental Centar Dubravica na T: +38522444796. Upit možete poslati i mailom na na info@dcd.hr

Izdvojeno

11. srpanj 2020 22:21