StoryEditorOCM
PromoPROGRAM OBRAZOVANJA U ALGEBRI

Nadogradite svoje znanje i kompetencije uz do 25 posto niže cijene programa obrazovanja!

Piše Promo
21. rujna 2018. - 12:26
PO_jesenska_akcija_03

Želite usavršiti svoja znanja, unaprijediti karijeru ili potražiti nova i bolja radna mjesta temeljena na novim kvalifikacijama? Upišite programe obrazovanja u Algebri uz popust i do 25 posto!

Iskustva brojnih polaznika tijekom godina pokazuju da se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ako se njime stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Popusti koje ovom prilikom nudi Algebra na raspolaganju su u svim gradovima širom Hrvatske za sve programe uključene u akciju koji se provode u obliku nastave u učionici, a popust također vrijedi i za online verzije programa obrazovanja u slučaju onih programa gdje je online nastava dostupna.

S obzirom na to da se popust odnosi na upis u otvorene jesenske termine, isti je, zbog velikog interesa, potrebno rezervirati. Programi obrazovanja koji su ovom prilikom dostupni uz popust od 25 posto uključuju one za programera Internet aplikacija (C# i ASP.NET) i mobilnih aplikacija (Android), specijalista za razvoj web aplikacija i baza podataka, web programere, web dizajn, sistemske i mrežne administratore (uključujući MCSA Windows Server 2016 akademiju i Red Hat Linux administratora), administratore baza podataka te brojne vještine vezane uz grafički i digitalni dizajn (uključujući 3D dizajn, CAD, te specijaliste za obradu digitalne fotografije i videa).

Na raspolaganju su i programi obrazovanja koji kombiniraju poslovne i digitalne vještine - poput programa Specijalist za internetski marketing te Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova - koji su tradicionalno među najtraženijim obrazovnim programima u Algebri.

Činjenica da interes za ove programe ne jenjava pokazuje kako se radi o vještinama koje poslodavci traže, a koje pojedinci lako mogu ponuditi i kroz samostalni rad, tzv. freelancing, tvrtkama i klijentima na tržištu. Onima koji ovom prilikom žele steći osnovne informatičke vještine na raspolaganju su, uz popust od 10 posto, programi za računalne operatere, stjecanje ECDL kvalifikacija (ECDL operater i ECDL specijalist), specijaliste poslovne informatike i računalne operatere uredskog poslovanja.

Popust od 10 posto također vrijedi i za programe obrazovanja za knjigovodstvo (knjigovođa i samostalni knjigovođa).

26. travanj 2024 18:03