StoryEditorOCM
PromoHIT PREDSTAVA

One su sestre, jedna juri karijeru, druga muževe, a koja je u tome uspješnija doznajte u novoj hit predstavi - "Otkačene"

Piše Promo
20. studenog 2019. - 16:34

“Otkačene” je prva urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl koja, po ugledu na strane TV serije, prati zgode i nezgode jedne gradske obitelji u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svijet”, da se sa svojim problemima nose na zrel i odgovoran način. Međutim, kako to obično biva, to im nikako ne polazi za rukom, a to dovodi do niza komičnih situacija.
Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić) vrlo su bliske i potpuno različite – Beba juri karijeru, a Zaga muževe. Beba čeka odgovor da je unaprijede u banci i skriva svoga dečka, kolegu Voju (Marko Stojanović) jer se plaši da bi to moglo ugroziti njezin poslovni autoritet.
Za to vrijeme, njena sestra Zaga, tuguje za bivšim mužem (Marko Kon) i na sve ga načine pokušava vratiti. Njihova majka Nadežda (Jovana Jelovac Cavnić) ima potpuno drugačije probleme i često zuri u sebe, točnije u svoj odraz u ogledalu u kojem ne želi vidjeti ni jedan znak starenja i pokušava uvjeriti Zaginog bivšeg muža, najboljeg plastičnog kirurga, da je nastavi operirati bez financijskih naknada.
Od likova su tu još i Zagina susjeda Ana (Danica Radulović) koja je u potrazi za muškarcem svog života i Zagina kći, tinejđerica Lola (Jovana Mladenović), možda jedina u kući koja je „normalna“… a možda i nije… Na vama je da otkrijete.
Ulaznice za predstavu možete kupiti u sustavu Croatia Tickets.

 

25. travanj 2024 23:12