StoryEditorOCM
PromoOBAVITE POSLJEDNJE PRIPREME ZA NOVU ŠKOLSKU GODINU U SUPERNOVA CENTRU

Oprema za školarce ili novi modni komadi za jesen očekuju vas ove Super subote

Piše Promo
13. rujna 2019. - 09:45
042.JPG

Kvalitetna obuća za nadolazeće kišne dane, novi kaput ili dobra školska torba samo su dio stvari u koje treba investirati novac jer jednom kad pronađete idealne komade, trajat će vam dugo. Upravo je ova Super subota u Supernova centru Zadar idealna prilika za kvalitetan i povoljan shopping. Dođite 14. rujna i obavite posljednje pripreme za novu školsku godinu koja je započela i opremite se za jesen koja je pred nama.

Ova subota bezrezervno je sjajna prilika da pronađete super cijene i akcije u trgovinama Supernova centra Zadar. Novi par sportske obuće pronađite u trgovini Buzz koja je za vas pripremila sjajnih 20% na već sniženi i nesniženi dio asortimana. Za vaše mališane pobrinuo se Ciciban koji ima 30% popusta na dio asortimana kako bi najmlađima osigurali kvalitetnu obuću i sigurne korake do vrtića i škole. Školski program snižen je za 15% u trgovini Maras, a PittaRosso je spremio čak 20% na dječju obuću. 

Ljubiteljice i ljubitelji novih modnih trendova zadovoljit će svoje modne „apetite“ u trgovini Tom Tailor koja ima 10% popusta na jakne, a novootvoreni Tommy Hilfiger nudi 10% popusta na aktualnu kolekciju za jesen/zimu 2019. Nove tunike, bluze, košulje, hlače ili neki drugi odjevni komad pronađite po 20% nižim cijenama na redovnom asortimanu u trgovini Takko. Posebne pogodnosti pripremila je i igraonica Twister koja samo ove Super subote ima 20% na sve mjesečne članske iskaznice za bezbrižnu zabavu vaših najmlađih u Supernova centru Zadar.

Nezaobilazna je i super shopping prilika da vas ulovi shopping patrola koja najsretnije i najvjernije kupce može iznenaditi uz tri Supernova poklon-bona u vrijednosti od 1.000 kuna.

Više informacija o posebnim ponudama i popustima koje vas očekuju ove Super subote, pronađite na https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.

Vidimo se u Supernova centru Zadar!

19. travanj 2024 10:59