StoryEditor
PromoNAJGLEDANIJA PREDSTAVA U REGIJI

Popularna „Đurologija“ ponovno na turneji - dolazi u Zadar!

Piše Promo
12. siječnja 2017. - 19:31
Djurologija

Autorska predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija“, ponovno kreće na turneju po Hrvatskoj!

Od 29. siječnja pa sve do 17. veljače, hrvatska će publika imati prilike pogledati čak šest ekskluzivnih izvedbi ove hit predstave. Na svoje će doći i brojni Đurini fanovi iz Dalmacije, jer se zbog velikog zanimanja za „Đurologiju“, predstava 2. veljače vraća u Split, u dvoranu Lora, a 3. veljače će biti izvedena u Zadru, u HNK Zadar.

Turneju će Branko Đurić Đuro, inače, zajedno s producentom cjelokupne turneje, Tomislavom Kašljevićem, 29. siječnja otvoriti premijernom izvedbom u Vukovaru, u sportskoj dvorani Borovo naselje, a potom će predstava 30. siječnja biti izvedena u Slavonskom Brodu, u kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić, dok 31. siječnja stiže u zagrebačku Tvornicu kulture, a 17. veljače „Đurologija“ će zaigrati i u Rijeci, u HNK Rijeka.

Ova najgledanija predstava u regiji nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, a iako ju je već u rasprodanim dvoranama u godinu dana pogledalo preko 80 tisuća ljudi, zanimanje za Đurićev jedinstven i originalan humor ne jenjava.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični sarajevski glumac s hollywoodskom i svjetskom karijerom, redatelj i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro ne skriva da je i njega iznenadilo koliko je njegova Đurologija permanentno popularna, a sadržajno ju i on sam obogaćuje te osvježava iz izvedbe u izvedbu.

KAKO NAJLAKŠE DO ULAZNICA?

Svi koji želite što prije doći do svoje ulaznice za ovu predstavu imate mogućnost odmah kupiti ulaznice online, preko sustava Croatia Tickets.

Dovoljno je kliknuti na sljedeći link za SPLIT ili ZADAR te odabrati sektor, vrstu ulaznice i željena sjedala. Ulaznice plaćate karticom, a one po plaćanju stižu na email adresu.

Cijena ulaznica je 80 kn te je jednaka za sve način kupnje i plaćanja, bez ikakvih dodatnih provizija.

Đuro je sa svojom „Đurologijom“ u Ljubljani već rasprodao četiri Cankarjeva doma i upravo puni peti; u Zagrebu je više je puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture. U Beogradu je već deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve.

„Đurologija“ je u sarajevskoj dvorani Skenderija potukla i rekord posjećenosti istaknute dvorane, koju je zbog izvedbe Đurinog stand up-a ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda kako je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen. Uz sve rasprodane dvorane u regiji, valja svakako naglasiti i nekoliko uspješnih i rasprodanih turneja u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj i brojnim europskim državama gdje se također za svaku izvedbu „Đurologije“ redovito tražila ulaznica više.

Svi koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i „ponavljači“ koji uvijek rado dođu ponovno uživati uz Đurine skečeve, karizmatični Sarajlija Branko Đurić Đuro poziva po novu dozu smijeha na predstojećoj turneji „Đurologije“!

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 06:56