StoryEditor
PromoPOZIV POSLODAVCIMA IZ ZADRA I BENKOVCA

Pridružite nam se na sastanku s vašim budućim voditeljima pripreme i provedbe EU projekata

Piše Promo
1. listopada 2019. - 12:20
Event-Zadar_Benkovac

Na završetku projekta “Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja” pozivamo poslodavce da nam se pridruže na završnim događanjima u Zadru i Benkovcu na kojima će moći iz prve ruke s polaznicima provedene edukacije razgovarali o projektima i potencijalno dogovorili suradnju na pripremi i provedbi EU projekata.

Upoznat ćete se s projektima koje su razvili u dosadašnjim aktivnostima, a u Zadru ćemo događanje objediniti sa završnom konferencijom, na kojoj će biti organizirana i svečana dodjela Uvjerenja o stečenom zvanju „Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“.

Pridružite nam se na upoznavanju polaznika i poslodavaca u Benkovcu, 1. 10. 2019. u 13:00 sati u Gradskoj knjižnici te u Zadru, 2. 10. 2019. u 11:00 sati u prostorijama Inkubatora, Grgura Budislavića 99. Molimo vas, svoj dolazak potvrdite ispunjavanjem prijavnice.

Glavni cilj projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ je educirati nezaposlene osobe za pripremu i provedbu EU projekata. Verificirani programi obrazovanja za Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova provodili su se u Zadru i Benkovcu, nakon čega su organizirane specijalizirane edukacije u području EU fondova kako bi polaznici stekli specificirana i iznimno tražena znanja o tome kako pripremiti projekte za Program ruralnog razvoja, kako izraditi Analizu troškova i koristi, investicijsku studiju, studiju izvodljivosti, itd.

Tijekom edukacija polaznici su imali na raspolaganju profesionalnog savjetnika, koji im je pomogao osvijestiti vlastite snage i slabosti. Projekt se provodio u partnerstvu Gradom Zadrom, Gradom Benkovcem i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, u kojima je bila organizirana stručna praksa. Uz to, organizirali smo studijsko putovanje u Zagreb, na kojem su polaznici imali prilike upoznati se sa funkcioniranjem EU projekata iz perspektive konzultanta kroz radne sastanke sa eminentnom konzultantskom tvrtkom u području EU fondova. Na samom kraju projekta planirano je upoznavanje polaznika edukacija sa lokalnim organizacijama – potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava, kako bi uspostavili direktan kontakt i dogovoriti suradnju na pripremi i provedbi svojih EU projekata.

 

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 03:52