StoryEditorOCM
PromoU SUPERNOVA CENTRU ZADAR

Pronađite inspiraciju za nove modne kombinacije ovog proljeća

Piše Promo
1. travnja 2019. - 13:30
IMG_7977 - Copy

Proljeće vraća jarke i vesele boje u naše ormare te osvježava modne kombinacije neovisno o prigodi. Inspiraciju pronađite u shopping centru Supernova Zadar gdje vas u više od 100 trgovina, poznatih svjetskih i domaćih brendova, očekuju nove kolekcije za proljeće/ljeto 2019.

Sve ljubiteljice i ljubitelji novih modnih trendova uživat će u vremenu provedenom u shoppingu jer su nove kolekcije već popunile police trgovina. Kako biste zasjali ovog proljeća, u rubrici „Supernova vas inspirira“ donosimo nekoliko modnih kombinacija koje će vam biti inspiracija za planirani proljetni shopping. Vesele boje, laganije tkanine, razni trendy uzorci, hit jakne od brušene eko kože i sportski stil samo su dio IT Supernova kombinacija.


 

Raskošne boje unijet će dašak proljeća u vaš svakodnevni izgled, a neke kombinacije idealne su i za nešto svečanije prigode. Ove sezone uzorci su apsolutni must have koje možete pronaći u trgovini xyz kao što je ova predivna cvjetna bluza. Lepršava i udobna haljina uz kombinaciju bež jakne i sandala dostupna je u trgovini Mango.

Kraljice ovosezonskih boja zasigurno su zelena i žuta s kojima ćete zasjati kao prava modna zvijezda. Pravi odabir su statement detalji poput žute torbe iz New Yorkera s kojom ćete nadopuniti cjelokupni izgled. Zelenom trendy jaknom iz C&A i xyz traperice će dobiti sasvim novu dimenziju.

Osim što svoje vjerne obožavatelje oduševljava pristupačnim cijenama i jednostavnim krojevima, New Yorker donosi osvježavajuću novu kolekciju za muškarce. Super kombinacije nadahnute su ležernim i svakodnevnim stilom odijevanja bilo da je riječ o slobodnom vremenu, odlasku na posao ili druženjima s prijateljima. Maksimalna udobnost uz casual izgled u prvom su planu, a uz moderne Puma tenisice iz Humanica kompletan izgled dobiva svoj izričaj.

Neka i ovog proljeća vaša inspiracija bude u shopping centru Supernova Zadar.

25. travanj 2024 17:01