StoryEditor
PromoSUPERNOVA CENTAR ZADAR

Prva ovogodišnja Super subota uz popuste koji donose najveću uštedu

Piše Promo
11. siječnja 2019. - 09:54
Supernova-SS-banner-970x250

 Prva ovogodišnja Super subota u Supernova centru Zadar donosi brojne popuste i najniže cijene za najveću uštedu. Ugodite svom novčaniku uz shopping pogodnosti ove subote, 12. siječnja i uštedite prilikom svake kupnje. Super subota i u novoj godini donosi listu popusta kojima je teško odoljeti, a iz najvećeg shopping izbora izdvajamo: 50% na cjelokupan asortiman u trgovini Parfois, čak do 70% u trgovini Tezenis, 50% na cijelu kolekciju u trgovini U.S. Polo i do 50% niže cijene na kolekciju jesen/zima u trgovini Tom Tailor.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim hrvatskim kaputima i jaknama, svratite do trgovine Varteks u kojoj vas očekuju do 50% niže cijene na kolekciju jesen/zima te 30% na odijela. Tu je i super sniženje do 70% na označene artikle u trgovini Posteljina.hr, a do 50% vas očekuje u trgovini Superdry kao i do 50% niže cijene na sav asortiman u Armani Exchangeu.

Posjetite Supernova centar Zadar jer vas, osim navedenih popusta, očekuju i brojna druga u ostalim trgovinama centra. Sve dodatne informacije o popustima Super subote pronađite na web stranici  i Facebook stranici Supernova centra Zadar.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 22:04