StoryEditorOCM
PromoSUPERNOVA CENTAR ZADAR

Prvi izbor za najbolji blagdanski shopping!

Piše PR članak
8. prosinca 2017. - 14:08
supernova

Prosinac je mjesec darivanja, a upravo u Supernova centru Zadar možete pronaći sve kako biste ovih blagdana darivali svoje najmilije. Najbolja sniženja očekuju vas ove Super subote, 9. prosinca, uz bogat adventski program za najmlađe posjetitelje. Uživajte u blagdanskom shoppingu i čarobnom ozračju vaše omiljene shopping destinacije te pronađite sve za darivanje najmilijih u prosincu.

Među posebnim ponuda izdvajamo: 30% niže cijene na dio asortimana u trgovini Deichmann, 15% pri kupovini iznad 200 kuna u dm-u, 20% na novu kolekciju u trgovini Tom Tailor te 30% na sav asortiman, kao i 50% na dio asortimana u trgovini Wenice. Za udobne i lijepe snove pobrinula se trgovina Top Shop koja ima sniženje od 20% na cjelokupan Dormeo asortiman.

Ove Super subote pripremili smo i bogat adventski program koji će nam donijeti mirise cimeta i vanilije iz kuhinje Bake Mraz. Uz pomoć vilenjaka Baka Mraz će pripremati kolače i prepričati nam blagdanske običaje diljem svijeta. Tu je još i interaktivna predstava poznatog profesora Blatazara koji će razveseliti i nasmijati sve naše posjetitelje.

Više informacija o svim popustima koji Vas očekuju pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici.

Pridružite nam se ove Super subote u najboljem shoppingu i uživajte u adventskom programu Supernova centra Zadar.

Vidimo se! 

25. travanj 2024 09:19