StoryEditorOCM
PromoSUPER SUBOTA U SUPERNOVA CENTRU

Super prilika za sezonski shopping

Piše Zadarski.hr
9. studenog 2018. - 10:56
Supernova-SS-web-848x450

Zadar, 9. studenoga 2018. – Iskoristite priliku i pripremite se za hladnije dane i novu sezonu uz odlične popuste – ove subote očekuju vas sjajni popusti nove Super subote u Supernova centru Zadar.

Preduhitrite zimu i opremite obitelj i sebe uz super pogodnosti na subotnju kupnju – ženske fils jakne u trgovini KiK dostupne su već od 49,90 kuna; čvrste i otporne cipele odaberite u trgovinama Office shoes i ShoeBeDo uz 20% popusta na nove kolekcije, novu jaknu možete kupiti u Espritu koji je osigurao 20% popusta na kolekciju jesen-zima, a za sport se opremite u Hervisu koji nudi 50% popusta na drugi kupljeni komad obuće ili tekstila.

Očekuje vas i 20% popusta na sve u trgovini CCC, 20% na kolekciju jesen-zima u Superdry storeu, 30% na dio asortimana u Cicibanu, 15% popusta na proizvod po izboru u Bubamari, odličnih 15% popusta na kupnju iznad 200 kuna u dm-u i brojne druge prilike za povoljnu kupnju.

Uz omiljeni sajam finih i kvalitetnih domacih proizvoda, subotnju Seljacku trznicu ispred Supernova centra, ponudu domaćeg u centru obogatila je novootvorena Natura Slavonika s bogatim izborom domaćih svježih i suhomesnatih proizvoda, a koja vam je za subotu pripremila 10% popusta na sve proizvode.

Dok vi kupujete i birate među novim kolekcijama i odličnim proizvodima u više od 140 trgovina u centru, klinci mogu uživati u odlično opremljenoj dječjoj igraonici Twister, a nakon shoppinga i igre zajedno odmorite i počastite se finom klopom u gastro kutku na katu centra.

Sve informacije o popustima Super subote možete prona

i na web stranici i Facebook stranici Supernova centra Zadar.

Supernova centar Zadar otvoren je od 9 do 21 sat.

25. travanj 2024 11:20