StoryEditorOCM
PromoSPREMA SE VELIKA ROĐENDANSKA FEŠTA

Supernova centri već su 10 godina s vama!

Piše Zadarski.hr
11. svibnja 2018. - 12:48
SN-10-Rodendan-1140x550px

Zadar, 11. svibnja 2018. - Subotu, 26. svibnja, rezervirajte za veliku proslavu okruglih 10 godina Supernove u Hrvatskoj. Ovim povodom slave svi centri, a tako i Supernova centar Zadar koji sprema brojna iznenađenja i odličan program.

Zabavan program pod voditeljskom palicom Ane Miščević i sjajan nastup nove zvijezde Domenice, očekuje sve posjetitelje Supernova centra Zadar. Tijekom dana posjetitelji će uživati u besplatnim fritulama, kokicama i sladoledu, dok ih od 16 sati očekuje glavni dio programa. Najmlađi će moći uživati u zabavnim i kreativnim radionicama, raznim nagradnim natjecanjima gdje najbolje očekuju pokloni.

Proslavu će upotpuniti nastup sve popularnije Domenice Žuvele koju poznajemo po velikom hitu Vidi se iz aviona i Ljubavna limunada. Tu subotu je najavljena i velika kiša, ali nema straha! Padat će rođendanski baloni, među kojima jedan skriva fantastičnu nagradu od 10.000 kuna! Možda ga baš vi uhvatite. To nije sve, jer se i u ostalim balonima krije više nagrada od 100 kuna poklon-bonova kako bismo nagradili i razveselili što veći broj naših vjernih posjetitelja. Pridružite se najboljoj proslavi, besplatnom koncertu i provedite popodne u super raspoloženju! Kad Supernova slavi, cijeli Zadar pleše i pjeva.

Vidimo se!

24. travanj 2024 16:34