StoryEditorOCM
PromoVIKEND FANTASTIČNOG SHOPPINGA:

U Supernova centru nove kolekcije dostupne uz odlične popuste!

Piše Zadarski.hr
12. listopada 2018. - 13:26
Supernova-SS-web-848x450

Posjetitelje Supernova centra očekuje novi vikend fantastičnog shoppinga – sutra je na rasporedu nova Super subota s odličnim popustima na velik izbor asortimana. U dućane su stigle i nove jesenske kolekcije pa sve što trebate za toplu i udobnu jesen možete pronaći u omiljenim dućanima, uz odlične popuste Super subote.

Za odličan početak jesenske sezone posjetite Supernova centar i prošetajte svojim omiljenim dućanima – u velikom izboru brojnih brendova u više od 140 trgovina centra, svatko će pronaći svoj favorit jeseni. Shopping u subotu donosi dodatnu pogodnost – nove kolekcije dostupne su uz odlične popuste!

Izdvajamo samo neke: 20% popusta očekuje vas na jakne u Hervisu, zatim na sav nesniženi asortiman u u OVS-u; na novu kolekciju u Nikeu te na satove u Endi centru. U Massu ostvarujete 40% popusta na drugi jeftiniji artikl, Humanic i Shooster spremaju 20% popusta na sve, u Espritu vas očekuje 20% na kolekciju jesen-zima, a trgovina Francesca daje vam 20% popusta na cijeli asortiman od eko kože. Ne propustite ni odličnu priliku u dm-u – očekuje vas 15% popusta na cijelu kupovinu iznad 200 kuna.

Posjetite Supernova centar Zadar i uživajte u povoljnom jesenskom shoppingu, a najsretnije kupce iznenadit će i shopping patrola koja poklanja tri poklon-bona u vrijednosti od 1.000 kuna.

Sve informacije o popustima Super subote možete pronaći na web stranici i Facebook stranici Supernova centra Zadar.

Supernova centar Zadar otvoren je od 9 do 21 sat.

25. travanj 2024 12:44