StoryEditorOCM
PromoŽELITE LI PREUREDITI CIJELI DOM ILI SAMO JEDAN NJEGOV DIO

U Supernova centru Zadar pronađite inspiraciju za proljetni makeover doma

Piše Zadarski.hr
19. travnja 2019. - 14:22
IMG_7831

 Prvi sunčani dani mnoge asociraju na proljetno čišćenje doma, a kada jednom krenemo uljepšavati svoj životni prostor, ideje o makeoveru sijevaju sa svih strana. Znamo da su veliki zahvati i intervencije u interijeru ponekada izvan budžeta, ali nemojte olako odustati od vizije svog novog i modernijeg doma uz rubriku „Supernova vas inspirira“

Baš kao i u našim ormarima, i u dekoraciji interijera vladaju neka nepisana pravila, ali i sezonski trendovi uz pomoć kojih će vaš dom u tren oka izgledati moderno i svježe. Želite li preurediti cijelu prostoriju ili samo jedan njen dio, neka vam misao vodilja bude stil koji najbolje odražava vašu svakodnevicu i prostor u kojemu ćete se osjećati najugodnije. Prilikom izbora detalja, onaj najupečatljiviji, često i najveći, započeti će priču koju će savršeno nadograđivati manji pomno odabrani detalji; ukrasi ili čak praktične stvari koje koristimo u svakodnevnom životu poput posuda, rasvjete ili kućnog tekstila.

Detalji u rustikalnom stilu dominiraju već duže vrijeme, ali romantičan štih nije jedino što ga čini neodoljivim. Svijetle i zemljane boje te specifične teksture poput drveta i raznih tkanina vrlo se jednostavno kombiniraju i s modernim i trendovskim detaljima ali i vintage komadima. Pročišćen i jednostavan, skandinavski stil odgovara mnogima, no odlučite li se ipak razigrati ga pokojim detaljem, upečatljive i naizgled luksuzne sitnice mogu mu dati upravo onu dozu jedinstvenosti kojoj težite.

Svijetle boje, metalizirani detalji, romantična dekoracija i neizostavno zelenilo mogu biti odličan recept za idealan izgled vašeg omiljenog kutka za opuštanje.

Artikle sa fotografija pronađite u trgovini Kik. Vidimo se u Supernova centru Zadar.

 

 

19. travanj 2024 12:57