StoryEditorOCM
PromoTRAVANJSKA SUPER SUBOTA:

U Supernova centru Zadar s najboljim shopping pogodnostima!

Piše Promo
12. travnja 2019. - 14:59
Supernova-SS-banner-970x250

Najbolji dan za shopping u travnju nedvojbeno je ova subota koja je ujedno i Super subota. Stoga ne oklijevajte i dođite 13. travnja u shopping centar Supernova Zadar gdje vas očekuju super popusti s kojima ćete ostvariti super uštede. Obavite uspješan shopping jer možda baš vas uhvati shopping patrola Supernova centra Zadar koja će vas nagraditi s čak tri puta po 1.000 kuna.

Uskrs se bliži i potrebno je obaviti sve pripreme na vrijeme, a kako biste zaobišli gužve i čekanja, najbolji izbor za shopping je ova Super subota. U Supernova centru Zadar očekuju vas super popusti kao što su: do 30% na novu kolekciju u trgovini Transporter Footwear, 15% na novu kolekciju u trgovini Comma, 20% na Pelagos riblji asortiman u Greensideu te 20% na ukupan iznos računa za kupnju dvaju ili više artikala u Humanicu. Odmorite nakon shoppinga u City baru Zadar gdje vas očekuju kava i pizza cut za samo 15 kuna.

Uživajte u shoppingu koji garantira uštede uz Super subotu. Vidimo se u vašem omiljenom shopping centru Supernova Zadar!

18. travanj 2024 20:22