StoryEditorOCM
PromoPROMO:

Vrijeme je za sportske aktivnosti uz Supernova centar Zadar

Piše Zadarski.hr
6. svibnja 2019. - 12:49
IMG_7970

Dolaskom sve dužih i sunčanijih dana u mnogima se budi sportski duh.  Bilo da se ozbiljno prepuštate treninzima ili ste samo odlučili više vremena provoditi u omiljenim aktivnostima u prirodi, ne zanemarite važnost udobne i kvalitetne sportske opreme. Brojne trgovine centra Supernova Zadar nude vam opremu koja, ne samo da je izrađena od vrhunskih materijala, nego i estetski prati najmodernije trendove.

Ponuda ženske sportske opreme zadovoljit će i ljubiteljice fitnessa u sportskim dvoranama kao i rekreativke kojima je vrijeme treninga rezervirano za otvorene prostore. Prilikom odabira obuće svakako razmislite za koju namjenu ćete svoju sportsku obuću koristiti – pomno odabrane tenisice za trčanje, fitness ili pojedine timske ili individualne sportove pomoći će vam na putu do fantastičnih rezultata, ali i očuvati zdravlje stopala i zglobova. Kod odabira odjeće svakako je najvažnije voditi računa u kakvom ambijentu trenirate i o kojim se vremenskim prilikama radi. Neovisno o tome birate li odjeću namijenjenu za dvoranu ili prirodu te više ili niže temperature, uvijek neka vam prioritet budu najkvalitetniji materijali i najmodernija tehnologija izrade koja garantira prozračnost i ugodan osjećaj na koži što će neupitno utjecati i na kvalitetu treninga.

Svjetski brendovi kao što su Nike, Adidas i Under Armour u svojoj prestižnoj ponudi, osim najsuvremenije tehnologije izrade opreme, nude i vrhunski izgled artikala koji posebno oduševljavaju ljubiteljice mode i trendova koje se dobrog izgleda ne odriču čak ni za vrijeme sportskih aktivnosti.

Jednako kvalitetna ali i jednako vizualno atraktivna je i muška ponuda sportske opreme. Baš kao i u ženskom asortimanu, i u muškim kolekcijama iz sezone u sezonu prevladavaju specifični trendovi. Provjerite fantastičan izbor odjevnih komada koji će se savršeno uklopiti čak i u svakodnevni styling i odjevne kombinacije za slobodno vrijeme. Prilikom odabira, osim što je važno obratiti pažnju na namjenu, uz pomno odabranu opremu ne zaboravite nabaviti i neophodne sportske dodatke. Provodite li vrijeme baveći se timskim sportovima ili se rekreaciji prepuštate individualno, trgovine centra pripremile su vam sve što vam može zatrebati za kvalitetan trening; funkcionalne torbe i ruksaci, lopte, kape, boce, raznovrsni utezi i brojni drugi dodaci osigurat će vam još funkcionalnije i kvalitetnije slobodno vrijeme.

Uživajte u tjelovježbi i vrhunskim rezultatima koji su svakako ključni za zdravlje i dobro raspoloženje.

Predložene artikle potražite u trgovinama Sport Vision i Under Armour.

24. travanj 2024 02:26