StoryEditorOCM
PromoAPARTMANINFO.HR NUDI IZVRSNA RJEŠENJA ZA IZNAJMLJIVAČE

Zašto je Hrvatska idealna destinacija za godišnji odmor?

Piše Promo
6. studenog 2018. - 13:20

Mnogo je razloga zašto je Hrvatska jedna od najpoželjnijih turističkih odredišta, posebno za vrijeme ljetnih mjeseci. Kristalno čisto more, više od tisuću otoka, atraktivni nacionalni parkovi i parkovi prirode, pješčane, šljunčane i stjenovite plaže kao i ukusna mediteranska hrana, samo su neki od razloga zbog kojih brojni turisti iz cijelog svijeta posjećuju Hrvatsku. Mnoga zanimljiva mjesta na hrvatskoj obali poput Makarske, Brela, Baške Vode, Opatije, Crikvenice, Primoštena i Vodica privlače goste koji su u potrazi za savršenim odmorom.

Svakome je potrebno barem jednom godišnje pobjeći od svakodnevnih briga i stresa, te posvetiti vrijeme sebi, svojoj obitelji i prijateljima. Želite provesti ljetovanje na Jadranu u apartmanu u Makarskoj, Tučepima ili Omišu i plivati u kristalno čistom jadranskom moru? Želite odmarati na pješčanoj plaži s omiljenom knjigom dok ispijate vaš omiljeni koktel? Ili ste željni svježeg planinskog zraka i očaravajuće prirode na proplancima Velebita ili Biokova? Bez obzira na plan, na pravom ste mjestu za pronalaženje povoljnog privatnog smještaja.

Pronađite apartman ili kuću za odmor u Hrvatskoj

Web stranica Apartmaninfo.hr je katalog privatnog smještaja na kojem možete pronaći apartman, sobu i kuću za odmor u Hrvatskoj, bilo da tražite apartman na Makarskoj rivijeri, luksuznu kuću na otoku Hvaru ili moderno opremljenu sobu pokraj Plitvičkih jezera. Apartmaninfo je alternativa web stranicama i agencijama koje naplaćuju visoke naknade za rezervaciju smještaja.

Na stranici također možete pronaći mnoštvo korisnih informacija o najvećim atrakcijama u Hrvatskoj poput pulske Arene u Istri, muzej Apoksiomena na Kvarneru, morskih orgulja u Zadru, katedrale sv. Jakova u Šibeniku koja se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetskog kulturnog nasljeđa, Dioklecijanove palače u Splitu, gradskih zidina u Dubrovniku, memorijalnog centra Nikole Tesle u Smiljanu, te parka prirode Kopački rit u prekrasnoj Baranji.

Ako planirate provesti nezaboravno ljeto na Jadranu sa svojom obitelji ili prijateljima, preporučamo da putem web stranice Apartmaninfo.hr pronađete apartman, sobu ili kuću za odmor. Izravno kontaktirajte vlasnike smještaja i uživajte u atmosferi malog ribarskog mjesta u Istri ili Dalmaciji.

Rješenja za iznajmljivače

Ukoliko ste privatni iznajmljivač, na web stranici Apartmaninfo.hr možete besplatno oglasiti smještajni objekt, bilo da se radi o apartmanu, sobi ili kući za odmor. Svaki oglas je prezentiran na 12 najvažnijih europskih tržišta i preveden na 11 jezika. Na stranici Apartmaninfo.hr kao iznajmljivač imate potpunu slobodu prilikom utvrđivanja cijena i zauzetosti smještajnih jedinica te tako izbjegavate nepotrebne rupe od nekoliko dana između odlazaka jednih i dolazaka drugih gostiju.

Također na stranici možete naručiti izradu web stranice za apartman i kuću za odmor po izrazito atraktivnoj cijeni koja se kreće već od 390 kuna godišnje a osim izrade web stranice uključuje vlastitu domenu i uslugu hostinga. Kako bi izdvojili vašu ponudu iz sve veće konkurencije privatnog smještaja u Hrvatskoj, izradite web stranicu za apartman, sobu ili kuću za odmor koja je dugoročno najbolji i najisplativiji kanal prodaje.

20. travanj 2024 08:03