StoryEditorOCM
RegionalŠKABRNJU U DVA DANA POSJETILA DVA MINISTRA

Bilaver uoči izbora doveo za podršku i Olega Butkovića

Piše Zadarski.hr
17. svibnja 2017. - 18:19
IMG-20170517-WA0018

Nakon Lovre Kušćevića u utorak, još jedan ministar posjetio je Škabrnju uoči izbora. U srijedu je Škabrnju obišao ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Domaćin mu je, uz općinskog načelnika Nediljka Bubnjara bio i njegov pomoćnik, Škabrnjanac Josip Bilaver.

- Došao sam dati podršku Nediljku Bubnjaru i njegovom timu na predstojećim lokalnim izborima. Ministarstvo kojem sam na čelu sudjeluje u realizaciji više projekata koje je pokrenula Općina Škabrnja. Jedan od projekata je i rješavanje prometne infrastrukture, prije svega uređenje raskrižja Ambar – Marinovac koje je u planu Hrvatskih cesta. Još je čitav niz projekata koji su jako bitni za ovaj kraj. Vjerujem da će načelnik Bubnjar sa svojim timom u budućnosti ostvariti svoj ambiciozni program, uz svesrdnu podršku Vlade - rekao je ministar Butković.

Ministar Butković i domaćini obišli su kapitalne projekte u mjestu te razgovarali o daljnjem unapređenju kako infrastrukture, tako i popratnih sadržaja. Općinski načelnik Bubnjar zahvalio se ministru na posjeti i podršci koju Škabrnja dobija iz Vlade te izrazi želju za nastavkom dobre suradnje, sve s ciljem razvoja mjesta i okolice.  

20. travanj 2024 12:49