StoryEditor
RegionalOTKRIO ŠTO SPREMA

Bulj odgovorio Plenkoviću: ‘Anemični usplahireni diktator, koji sve više podsjeća na Sanadera... Izvukao se kad je trebalo braniti Domovinu‘

Piše PSD
22. studenog 2021. - 21:00

Mostov zastupnik Miro Bulj na Facebooku je reagirao na raniji istup premijera Andreja Plenkovića koji je političare koji su pozivali na subotnji prosvjed nazvao "slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice".

Bulj je Plenkovića nazvao "anemičnim i slabokrvnim slabićem koji se izvukao onda kad je trebalo braniti Domovinu".

Napisao je i kako mu Most sprema referendum kojim će mu pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru.

image
Na fotografiji: Miro Bulj, Nino Raspudić
Marko Mrkonjić/Cropix

Buljev status niže prenosimo u cijelosti:

- Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice.

Ne bojimo se mi Anemični ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima.

Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus.

Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožer i putem covid potvrda.

A ako je netko slabokrvni slabić onda si to ti jer si se izvukao onda kad je grmjelo i trebalo braniti Domovinu.

Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad.

A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovara, hrvatski narod će ti znati odgovoriti!

Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas “slabića” i “parazita” koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ.

Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid potvrdama.

Dragi ljudi, ako niste ispunili obrazac za volontere, ispunite ga sada. Idemo ovom anemičnom diktatoru pokazati što mislimo o njemu, njegovim uvredama i njegovim politikama!, napisao je Bulj.

item - id = 1145131
related id = 0 -> 1160091
related id = 1 -> 1160064
18. siječanj 2022 10:39