StoryEditorOCM
RegionalZONA GRABI

Centar za razvoj i edukaciju Poličnik daje u najam sedam uredskih prostora i kuhinju – poznate su i cijene

Piše P.O.
2. kolovoza 2020. - 13:31

Centar za razvoj i edukaciju raspisao je javni natječaj za najam poslovnih prostora u novoizgrađenom objektu u Gospodarskoj zoni Grabi u Poličniku. U najam ide sedam uredskih prostora od 17 do 58 kvadratnih metara koje bi poduzetnici početnici u prvoj godini plaćali 15, u drugoj 20, trećoj 25, četvrtoj 30 i petoj i svim sljedećim godinama 40 kuna po kvadratu. Tome bi se pridodalo i 20 kuna po kvadratu za režijske troškove.

Osim uredskih prostora, u najam ide i kuhinja od 25 četvornih metara za koju je početna cijena mjesečnog najma postavljena na 1.000 kuna i 20 kuna po kvadratu za režijske troškove,

Prostori su namijenjeni djelatnostima iz područja prehrambeno-prerađivačke, farmaceutske i kozmetičke industrije koje kao svoju sirovinsku bazu i polazište koriste pčelinje proizvode (vosak, propolis, pčelinji otrov, pelud, matičnu mliječ i med). Tek ukoliko ne bude dovoljnog odaziva ponuditelja iz tih djelatnosti, mogu se javiti i mikro, mali i srednji poduzetnici ostalih djelatnosti.

Ustanova Centar za razvoj i edukaciju Poličnik, sklopit će ugovore o zakupu za poslovne prostore navedene u ovom Javnom pozivu s najpovoljnijim ponuditeljima na rok od pet godina, a rok za podnošenje ponuda je 14. kolovoza.

19. travanj 2024 01:42