StoryEditorOCM
RegionalSJEĆANJE NA KVIZ MAJSTORA

Četvrti memorijal ‘Mirko Miočić‘ u briškuli i trešeti odigran na mjestu na kojem je najčešće igrao upravo na - njegov rođendan!

Piše Zadarski.hr
24. srpnja 2022. - 14:31

Četvrti po redu 'Memorijal Mirko Miočić' u briškuli i trešeti 'u šest' kako se igra u lokalnom mjestu održan je u subotu u večernjim satima na terasi restorana "Uvala Plemići" u Rtini.

Sudjelovalo je šesnaest ekipa iz Zadra, Ražanca, Radovina, Jovića i Rtine. Natjecanje je otvorio, ispred pokrovitelja memorijala, načelnik Općine Ražanac ing. Damir Jordan zaželivši svima ugodno druženje. Za dobru atmosferu su se pobrinula dva Kulturno-umjetnička društva iz Radovina i Rtine. 

Nakon, zbog vrućine iscrpljujuća četiri kola, pobjedu je odnijela iskusna trojka ekipe "Radovin" koja je i u finalu bila uvjerljiva protiv ekipe "Uvala Plemići". Druženje se nastavilo do dugo u noć uz degustaciju nagrada  pršuta i sira.

Na taj način je obnovljeno sjećanje na poznatog kviz majstora i velikog obožavatelja "briškule i trešete" pokojnog Mirka Miočića na mjestu na kojem je najčešće igrao upravo na njegov rođendan.

02. svibanj 2024 15:35