StoryEditorOCM
RegionalRIJEČANKA KOJA JE VLASNIKU VRATILA KUVERTU PUNU NOVCA

'Držao me za ruke tri minute. Ljubio mi je ruke, plakao je on, plakala sam ja'

Piše Jutarnji.hr
24. kolovoza 2019. - 00:52
jasna-vrhovac

Nakon što je Riječanka Jasna Vrhovac jučer na ulici pronašla kuvertu punu novca te ju pošteno vratila vlasniku kojeg je pronašla putem Facebooka, detalje tog događaja je ispričala za Dnevnik Nove TV.

NEVJEROJATNA PRIČA IZ IZGUBLJENOG NOVCA DIRNULA HRVATSKU Evo tko je vlasnik plave koverte pune eura: 'Pa i Snješko Bjelić bi pustio suzu...'

Rekla je da uopće nije razmišljala treba li kuvertu punu novca vratiti.

'Tijekom vožnje u tunelu Škurinje, otvorila sam kuvertu i vidjela da je u pitanju veliki iznos novca i tu me uhvatila panika. Zaustavila sam auto i počela se tresti i plakati. Samo sam mislila na to kako ću, kada dođem doma, staviti objavu na Facebook, jer sam znala da će se ona proširiti. I proširila se brzinom munje. 1200 djeljenja je imalo samo s mog profila', ispričala je za Dnevnik.hr i dodala da je susret s vlasnikom bio emotivan.

'Kada smo se sreli, držao me za ruke tri minute. Ljubio mi je ruke, plakao je on, plakala sam ja', ispričala je Jasna i dodala da tom čovjeku život ovisi o tom novcu koji mu je poslao sin, a njime je trebao platiti dugove.

Nakon što mu je ona novac vratila, sin tog čovjeka je htio da on Jasni da 1000 eura od tog novca, no ona to nije mogla prihvatiti. I sama je, kaže, u blokadi, pa joj ni tih 1000 eura ne bi pomoglo. Ipak, jedan poklon vlasnika novca je prihvatila, ali neće ga iskoristiti ona.

'Ponudio mi je dva tjedna ljetovanja u apartmanu na Krku, no ja sam ga tražila da ljetovanje ponudi obiteljima iz kontinentalnog dijela Hrvatske, za dvije obitelji, za djecu koja nikada nisu vidjela more. On mi je to obećao, čim otplati veći dio dugova', ispričala je Jasna i dodala da bi opet postupila isto jer je njoj to normalno.

18. travanj 2024 22:49