StoryEditorOCM
RegionalMOTIVI NISU POZNATI

Detalji dvostrukog ubojstva u Pločama: ubojica likvidirao brata, veterana Četvrte gardijske i susjedovog maloljetnog sina...

Piše PSD
25. ožujka 2022. - 09:15

Prema neslužbenim informacijama, ubojica M.R. ubio je svog brata također inicijala M.R. i susjedovog 15-godišnjeg sina, koji je jedinac. Pod kojim okolnostima se dogodilo dvostruko ubojstvo, kao i da li je maloljetnik bio "slučajna" žrtva pokazat će policijska istraga. 

Likvidirani brat ubojice se, također prema neslužbenim informacijama, bavio prikupljanjem staroga željeza, za vrijeme Domovinskog rata bio je pripadnik Četvrte gardijske brigade. Dosad je prevezao više od 200 tona starog željeza, a među Pločanima je bio omiljen jer je svima bio spreman pomoći.

Policija je poslala priopćenje u kojem navode da su pronađene dva mrtva tijela i da je jedna osoba uhićena.

"Nakon zaprimljenog većeg broja dojava građana, policija je jutros oko 8 sati na dvije različite lokacije na području grada Ploče pronašla dvije mrtve muške osobe za koje se sumnja da su preminule nasilnom smrću.

Vrlo brzo nakon pronalaska tijela, oko 8,30 sati, policija je uhitila osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem i on se trenutno nalazi u prostorijama policije gdje će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje", javlja policija.

Slijedi očevid kojim će rukovoditi Županijsko državno odvjetništvo i kojim će se utvrditi detaljnije informacije ovog događaja, poručili su iz PU dubrovačko-netretvanske.

NOVIJE

Policija je upravo potvrdila da se u Pločama dogodilo dvostruko ubojstvo. Ističu da se ubojstvo dogodilo na dvije lokacije u gradu Pločama te da je policja zaprimila dojavu građana o ubojstvu. Potvrdili su da je ubojica uhićen.

Očevidom rukovodi županijski državni odvjetnik.

RANIJE

U Pločama se dogodilo dvostruko ubojstvo. Jedan od ubijenih je navodno maloljetnik dok je drugi muškarac u srednjim godinama, javlja Slobodna Dalmacija.

Ubojstvo se dogodilo oko 8 sati. Navodno su ubijeni na dvije različite lokacije. Mlađi muškarac je ubijen u naselju Dedinje dok je stariji ubijen u poduzetničkoj zoni.

Motivi dvostrukog ubojstva za sada nisu poznati.

Građani dojavljuju da je na magistrali kod Opuzena zamijećeno nekoliko policijskih vozila pa se pretpostavlja da tragaju za ubojicom.

Uskoro opširnije...

03. svibanj 2024 09:03