StoryEditor
RegionalNOVA LINIJA NISKOTARIFNOG PRIJEVOZNIKA

EasyJet letjet će iz Zadra za London dva puta tjedno!

Piše Zadarski.hr
9. veljače 2017. - 18:16
st020506easyJet3

EasyJet je danas objavio svoju ekspanziju na Zračnoj luci Zadar, četvrtoj na kojoj posluje u Hrvatskoj, a preko koje će Zadar putem Zračne luke London Luton biti povezan s glavnim gradom Ujedinjenog Kraljevstva. Karte su dostupne za prodaju na web stranici easyjet.com te putem mobilne aplikacije easyJet-a i globalnog distribucijskog sustava.

Zračna luka London Luton je dobro  povezana sa središtem Londona direktnim vlakom koji do stanica u centru Londona kao što su Blackfairs, City Thameslin, Farringdon i St. Pancras vozi manje od 30 minuta.

‘Izuzetno nam je drago što danas možemo objaviti uvođenje nove linije iz Zadra za nadolazeće ljeto nakon što smo nedavno predstavili naš prvi let iz Zadra, i to za Milano Malpensa s kojim smo proširili ponudu za putnike iz Hrvatske.

Easyjet je ustrajan u namjeri da putovanje učini jednostavnim i pristupačnim za svakoga, a svake sezone odlučujemo gdje ćemo uvesti nove linije na temelju iskazanih želja naših putnika koji nam govore gdje žele putovati. Stoga sam siguran će ova nova linija biti vrlo popularna kod britanskih turista-kazao je Dimitris Schoinas, Senior Route Manager iz easyJeta.

EasyJet sveukupno nudi 41 liniju iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra prema šest europskih zemalja.

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 03:10