StoryEditorOCM
RegionalPAG U PETAK SLAVI DAN GRADA

Evo tko je dobio godišnje nagrade i zahvalnice...

Piše IN
15. svibnja 2019. - 14:44
pag_suton8-110617

Dodjelom godišnjih nagrada i zahvalnica u petak će se obilježiti Dan Grada Paga.

Program obilježavanja započinje u 9 sati polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu, a nakon toga održat će sveta misa u zbornoj crkvi Marijinog uznesenja. Na glavnom gradskom trgu u 10.30 sati nastupiti će Gradska glazba i zbor dječjeg vrtića "Paški mališani".

Svečana sjednica Gradskog vijeća grada Paga započinje u 11 sati u Kneževom dvoru. Na sjednici će se dodijeliti godišnje nagrade i zahvalnice koje će uručiti Ante Fabijanić, gradonačelnik grada Paga i Domagoj Vičević, predsjednik Gradskog vijeća grada Paga.

Dobitnici godišnjih nagrada grada Paga su OŠ Jurja Dalmatinca Pag,

Srednja škola Bartula Kašića Pag te dječji vrtić "Paški mališani" Pag u oblasti odgoja i prosvjete, Nogometni sportski klub Pag za sport, Anthony Buljanović za kulturu te Ana Žunić u oblasti zaštite okoliša.

Dobitnici zahvalnica za postignute rezultate i uspješan rad su

Veslački klub Pag i Stolnoteniski klub Pag, Karnevalska udruga Markova kumpanija za promicanje paške karnevalske kulture i očuvanje starih paških običaja, prof. Ivica Grubić za dugogodišnji predani rad u obrazovanju i odgoju mladih, Valter Maričević za dugogodišnji predani rad na promociji Grada Paga, Vedran Dorušić za pronalazak arheološkog nalazišta Letavica i Mate Branko Donadić za dugogodišnji predani rad u turizmu.

Manifestacija "Ca, ča, što se nekad jelo na našem otoku" u organizaciji Srednje škole Bartula Kašića i TZ grada Paga na Trgu Petra Krešimira IV. započinje u 12 sati, kada će biti upriličeno rezanje rođendanske torte uz nastup klape Sol iz Paga.

U organizaciji grada Paga i paškog ogranka Matice hrvatske za 18 sati predviđeno je otkrivanje spomen ploče pjesnikinji Tatjane Arambašin.

18. travanj 2024 13:15