StoryEditorOCM
RegionalCIRKUS U NAŠEM SELU

HDZ-ov župan u dalmatinskom zaleđu otvorio - bankomat!? Kampanja je u zamahu, a on će: ‘Ovo nije politička propaganda‘

Piše Dalmacija SD
5. travnja 2024. - 11:11

U mjestu Lički Osik kod Gospića pušten je u rad bankomat Hrvatske poštanske banke (HPB).

Ne bi to bila vijest da Ernest petry (HDZ), župan ličko-senjski, nije došao obilježiti taj događaj i podigao 10 eura kako bi provjerio funkcionalnost isplatnog uređaja. Pred novinarima, koji su se okupili u većem broju nego inače, naglasio je sve napravljeno isključivo u interesu lokalnog stanovništva, piše Novi list.

- Više od 2000 stanovnika Ličkog Osika i okolnih sela bilo uskraćeno mogućnosti podizanja gotovine u svom mjestu te su morali putovati desetak kilometara do Gospića, gdje je bio najbliži bankomat.

image

Ernest Petry (HDZ), župan ličko-senjski

Robert Fajt/Cropix

Moralo se putovati u Gospić kako bi došlo do gotovinskih sredstava za kupnju osnovnih životnih potrepština ili kako bi popilo kavu. Kao župan, mogu reći da sam sretan što smo kao Županija “izlobirali” da se sljedeći tjedan u ovome mjestu otvori i poštanski ured koji je nekada ovdje i postojao.

Ovaj događaj se ne koristi u svrhu političke propagande, nego kroz sve naše aktivnosti, od ulaganja u infrastrukturu, ceste... možemo očekivati da ćemo podići kvalitetu života i na području Ličkog Osika, koji je dio Grada Gospića, a jednako tako i omogućiti dostojanstven život svim stanovnicima naše županije - rekao je Petry, navodi Novi list.

05. svibanj 2024 06:19