StoryEditorOCM
RegionalBLAGO NJIMA

Hrvatska firma povećala plaće i dala radnicima 2.200 eura nagrada godišnje. Imaju poseban bonus za sezonce i penzionere

Piše Vijesti SD
27. rujna 2023. - 13:39

Plava Laguna odlučila je svojim zaposlenicima dati sezonsku stimulaciju i za mjesec listopad, povrh već ranije isplaćenih bonusa.

Naime, dodatnu nagradu od 158 eura s plaćom u studenom, dobit će svi stalni radnici Plave Lagune, kao i sezonski radnici u iznosu proporcionalnom njihovom angažmanu u listopadu. Tako će radnici Plave Lagune do kraja godine dobiti nagrade u vrijednosti većoj od 2.200 eura, donosi N1.

Plava Laguna je od travnja do listopada radnicima isplatila gotovo 1200 eura dodatnih sezonskih stimulacija, koliko iznosi prosječna 13. plaća. Uz to, tvrtka je za ovu godinu osigurala dodatnih 664 eura prigodnih nagrada – uskrsnicu i božićnicu.

Nagrađuju se i radnici sezone, jubilarci te umirovljenici. Također, svi zaposlenici dobivaju regres za godišnji odmor te krajem godine, uz božićnicu, i dar u naravi te dar za dijete do 15. godine života.

Tako će ukupan godišnji iznos nagrada za zaposlenike koji su radili puno radno vrijeme iznositi više od 2.200 eura. Dodatno, početkom godine dogovorena su individualna povećanja plaća za više od 600 zaposlenika Plave Lagune te su tako ove godine ostvarili povećanje plaće i do 20 posto, a od svibnja je svim radnicima plaća porasla za 7,5 posto.

„Zadovoljni radnici vode do zadovoljnih gostiju. Ponosni smo jer našim zaposlenicima osiguravamo jedan od vodećih kompenzacijskih paketa u hrvatskom turističkom sektoru, kao i ljetni posao na jednoj od najatraktivnijih destinacija. Uz vrlo konkurentna primanja nudimo i mogućnost stalnog zaposlenja, daljnjeg educiranja i usavršavanja, učenja stranih jezika i razne druge pogodnosti. Pozivamo potencijalne kandidate da odaberu Plavu Lagunu i obogate svoje radno iskustvo“, poručuju iz ove istarske kompanije, prenosi N1.

28. svibanj 2024 13:22