StoryEditor
RegionalTHANK YOU!

Hrvatska turistička zajednica odabrala je Vir za jednu od triju destinacija iz kojih je na mađarskom jeziku poslana zahvala turistima iz Mađarske

Piše K.Škrbić
21. rujna 2020. - 22:25
HVALA VAM!Htz

KÖSZÖNJÜK! Hrvatska turistička zajednica odabrala je Vir za jednu od triju destinacija iz kojih je na mađarskom jeziku poslana zahvala turistima iz Mađarske koji su ove godine posjetili Hrvatsku. Kampanja naziva Thank You provodi se na 13 inozemnih tržišta.  

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu promidžbenu kampanju Thank You na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, kojom se inozemnim turistima želi zahvaliti na odabiru Hrvatske i hrvatskih turističkih destinacija za svoja odredišta ove godine, a jedna od odabranih destinacija je otok Vir. Zračna fotografija Vira s mađarskom riječju zahvale Köszönjük! preko društvenih je mreža u Mađarskoj upućena mađarskim gostima koji su ove turističke sezone posjetili Hrvatsku, a pored otoka rekordera Hrvatsku na mađarskom emitivnom tržištu predstavljaju još Crikvenica i Rovinj. Kampanja Thank You provodi se na 13 inozemnih tržišta, odnosno u Mađarskoj, Sloveniji, Njemačkoj, Austriji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Italiji, Belgiji, Francuskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji.

- Ovom kampanjom želimo se zahvaliti svim inozemnim gostima koji su unatoč epidemiološkim mjerama i protokolima putovanja, ukazali svoje povjerenje Hrvatskoj u ovoj izazovnoj i nepredvidivoj turističkoj godini - kazao je direktor HTZ-a Kristjan Staničić istaknuvši kako je Hrvatsku posjetilo šest milijuna inozemnih gostiju. U fokusu kampanje prvenstvo su se našle Njemačka, Slovenija, Poljska i Češka, odnosno tržišta koja su u ovoj godini uz domaće turiste ostvarila najveći turistički promet.

Za svako tržište ciljano su odabrani vizuali triju omiljenih destinacija koje su gosti posjećivali i turistički proizvodi u kojima su najviše uživali, pa su za Njemačko tržište tako odabrani Medulin, Poreč i Rovinj, za tržište Velike Britanije Dubrovnik, Hvar i Split, za tržište Poljske Omiš, Makarska i Baška Voda itd. U ovim će se zemljama uz objave destinacijskih vizuala s porukom zahvale na jeziku ciljanog tržišta, dodatno organizirati nagradne igre na društvenim mrežama čiji će pobjednici osvojiti poklon paket hrvatskih suvenira.

22. lipanj 2021 17:37