StoryEditor
RegionalLIJEPA GESTA U VIRU

Kapović i Vučetić se odrekli 210.000 kuna zakonski zajamčene naknade plaće i doprinosa u korist uređenja i opremanja jaslica u Dječjem vrtiću Smješko

Piše Kažimir Škrbić Virski list
9. lipnja 2021. - 10:07
Kažimir Škrbić Virski List

Zadnji radni dan u općinskom uredu jučer su odradili načelnik Općine Vir Kristijan Kapović i njegov zamjenik u posljednjem mandatu Antonio Vučetić. Nakon 18 godina rada na čelu općinskog sustava Kapović već danas počinje raditi u privatnom sektoru kao direktor tvrtke Kapocommerce, dok će Vučetić također kao direktor voditi tvrtku Cantito. No prije nego danas u 15 sati predaju dužnost novom načelniku Općine Vir Marinu Radoviću, dugogodišnji virski načelnik Kapović i zamjenik načelnika Vučetić napravili su lijepu gestu.

- Povratkom u realni sektor i tržišno gospodarstvo nastavljamo graditi svoje poslovne karijere, pa se odričemo zakonski zajamčene naknade plaće i doprinosa u sljedećih šest mjeseci - ističe Kapović. To znači kako će iznos od oko 210.000 kuna biti zadržan u proračunu Općine Vir, odnosno po želji i prijedlogu Kapovića i Vučetića preusmjeren u korist uređenja i opremanja jaslica u Dječjem vrtiću Smješko.

25. srpanj 2021 23:43