StoryEditorOCM
Regional1480 KVADRATA

Krajem studenog započeli radovi na izgradnji i uređenju novog školskog igrališta osnovne škole u Vrsima, pogledajte kako će izgledati

Piše Toni Perinić
28. prosinca 2020. - 15:15

Krajem studenog započeli su radovi na izgradnji i uređenju novog školskog igrališta uz zgradu osnovne škole u Vrsima. Igralište će se prostirati na 1480 metara kvadratnih i učenicima će omogućiti neometano i sigurno održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture koja se do sad izvodila na pola kilometra udaljenom igralištu „Gusterna".

Kako bi se omogućilo neometano korištenje terena tijekom zimskih mjeseci, cjelokupni kompleks pokrivat će kupola na napuhavanje, tzv. „balon hala". Cijelu površinu školskog igrališta, pokrivat će „antistres podloge" koje omogućuju potpunu sigurnost prilikom tjelesne aktivnosti. Prostor će se adekvatno opremiti za mali nogomet, košarku i odbojku te stolovima za stolni tenis. 

Glavni projektant je Domagoj Diklić iz tvrtke Linear d.o.o., a pripremne betonske radove provodi komunalna tvrtka Vrsi infrastruktura. Vrijednost projekta je preko milijun kuna, a kompletni iznos financirat će se iz proračunskih sredstava Općine Vrsi te se otvorenje očekuje sredinom 2021. godine.

25. travanj 2024 16:36