StoryEditor
RegionalNATJECANJE

Kršni Ličanin je novi-stari državni prvak u obaranju ruke! Pogledajte moćne scene iz Sinja, i gradonačelnik Bulj pokazao je snagu svoje mišice...

Piše T. Š. B.
26. lipnja 2021. - 22:20
Josko Ponoš/Cropix

Imamo novog-starog pobjednika u open kategoriji Državnog prvenstva u obaranju ruke, 26-godišnjeg Andriju Šimića iz Ličkog Osika, koji je na subotnjem športskom megdanu u sinjskoj kinodvorani premoćno pobijedio konkurenciju.

U udarnom finalu, u show programu u kome se orilo iz gledališta, Ličanin Andrija je u napetom završetku srušio ruku oštrog konkurenta Viktorija Sovića iz Dugog Sela.

image
Joško Ponoš/Cropix

Iza njih, na trećem mjestu, ostao je dalmatinske gore list Josip Poleš iz Brnaza kraj Sinja, sa svojih 207 centimetara najviši sudionik popularnog natjecanja.

Feštu od snage i brzine došao je pogledati i novopečeni sinjski gradonačelnik Miro Bulj, koji je na ad hock s Andrijom prvakom odmjerio snagu ruke. A onda i obećao kako će njegov grad i dogodine, i peti puta za redom, biti domaćin ovom dinamičnom sportskom natjecanju.

image
Joško Ponoš/Cropix

U Sinju je na Državnom prvenstvu sudjelovalo 250 natjecatelja, a u nekoliko kategorija sveukupno je podijeljeno 96 medalja.

item - id = 1108652
related id = 0 -> 1146091
related id = 1 -> 1145687
26. studeni 2021 02:33