StoryEditorOCM
RegionalZVIJEZDA MASTERCHEFA

Ma tko Višića ne bi htio u kuhinji? Ivica bi u profesionalce: Nije žena navikla da ja stojin doma!

Piše Mozaik SD
22. studenog 2022. - 21:55

U posljednjoj epizodi MasterChefa svoj put je završio dobri duh kuhinje, Splićanin Ivica Višić, koji je osvojio nebrojene simpatije publike pred malim ekranima.

Što bi promijenio da može, kako vidi svoj život nakon izlaska iz MasterChefa te tko mu je favorit u nastavku showa, otkrio je u razgovoru za IN magazin.

‘‘Kvragu i slatko! A šta ću? Kolači, kolači, tu sam tanak… Ma, slatko me ne ide, ja sam odmah znao, ako dođe slatko, da će za mene biti kraj. Oni su, nažalost, tražili od najgorega još malo goreg. Eto, ispao sam ja. E, da sam preživio, pričalo bi se, ali nisam preživio i dobro je‘‘, kaže Ivica Višić. 

image

Svima je bio i ostao u srcu

Nova TV


I prije odluke žirija bio je svjestan da je najlošiji u izazovu.

‘‘Apsolutno se slažem. To je struka. Tko sam ja da ljudima proturječim? Ja žiriju mogu samo zahvaliti što su imali i strpljenja i volje i što su me naučili puno. Slažem se sa svakom odlukom žirija. Žao bi mi bilo da sam pao na mesu ili ribi, ali ovako na slatkom mi nije krivo‘‘ - ocijenio je Višić. 

image

Ivica Višić i chef Stjepan

Nova TV

Otkrio je i što bi promijenio da može.

‘‘Razbolio bih se na onaj dan kad je došlo slatko i kad bi slatko završilo, ozdravio bih! Eto što bi promijenio!‘‘ - bio je praktičan kao i uvijek. 

Iz MasterChefa nosi mnogo lijepih uspomena, pogotovo na svojeg cimera Afriku.

‘‘On Zagorac, ja iz Dalmacije. Mi pričamo jedan drugom i onda kad se okrenemo, češe se on, češem se ja. Pola se razumijemo...", smije se Ivica. 

image
Luka Dubroja/Nova TV

Povjerio je i tko mu je favorit u showu.

‘‘Gledam nekoga tko je najkompletniji, a tu mi je Leo. Leo mi je od plateinga, riba, meso, slatko – ubija u slatkom, kapa mu do poda. Momak ima 22 godine‘‘, kaže. 

Priznao nam je da nakon izlaska iz MasterChefa namjerava ostati u kuhinji.

‘‘A slušajte, Split je turističko mjesto, kuhara fali svugdje, ovdje sam naučio puno toga. Sigurno ću raditi negdje. Neću doma stajati, nije naučila žena da sam ja kući!‘‘ - zaključio je Ivica. 

image

NOVA TV screenshot

Nova TV
24. rujan 2023 04:48