StoryEditorOCM
RegionalFEŠTA ZA DAN OPĆINE

Maja Šuput ispunila obećanje: krš i lom na koncertu s najspektakularnijim vatrometom!

Piše K.Š.
30. kolovoza 2022. - 19:35

Posljednja iskra najspektakularnijeg vatrometa ikad viđenog na otoku Viru ugasila se u Virskom moru desetak minuta iza ponoći, čime je tradicionalna manifestacija Virska fešta bila okončana. Dan Općine Vir i blagdan Glavosjeka svetog Ivana Krstitelja nikad nisu imali veću feštu niti luđeg koncerta: Maja Šuput doslovno je – kao što je obećala – napravila krš i lom!

Na samom početku koncerta koji je počeo nakon što je klapa Puntamika zagrijala do kraja ispunjeni virski trg, Maja je pozvala fanove da napuste prostor iza ograde i dođu do bine. To je bio početak koncerta koji će se u estradno-koncertnom mitologemu Virskog ljeta računati kao vrijeme – prije i poslije Maje Šuput.

Velikoj estradnoj zvijezdi svi su htjeli dodirnuti ruke, curice su se penjale po golemom zvučniku, a kada je Maja ubacila, ako je to uopće moguće, u višu brzinu – bina je bila zasuta bijelim i crvenim ružama. Bila je to večer koju će Maja dugo pamtiti. Najavila ju je kao grande finale svoje ljetne turneje, spektakl ravan Virskoj noći od prije pet godina kada je s Mladenom Grdovićem isporučila emotivni vatromet, a večer je ispala događaj nove, Majine ere. Evo kako je bilo.

02. svibanj 2024 16:26