StoryEditorOCM
RegionalSRETNO MALENA!

Malena Kiara primljena je na eksperimentalno liječenje u Americi, otac potvrdio sretnu vijest: "Dobila je priliku. Vjerojatno putujemo u ponedjeljak"

Piše PSD
14. prosinca 2021. - 09:12

Evo upravo smo potpisali ugovor za eksperimentalnu studiju u Americi. Za ovo smo se i borili jer je to velika nada za našu malenu. Kiara je postala prvi međunarodni pacijent kojeg su Amerikanci primili na ovo kliničko ispitivanje, za što i naši liječnici kažu da je to kao da se ponovno rodila. Tek joj sada predstoji borba i nada no dobila je priliku da se bori i to je velika stvar - otkrio je u ponedjeljak navečer za 24 sata  Valentino Goršić, otac malene Kiare (7) iz Šibenika. Sa suprugom Mateom i mlađom kćerkicom već sljedeći tjedan putuje na liječenje u Ameriku.

image
Jutarnji.hr

- Najvjerojatnije putujemo u ponedjeljak. Kao što smo vam rekli na ljeto, radimo i radit ćemo sve da pomognemo našoj djevojčici. Zahvaljujemo svim dragim ljudima koji nam u tome cijelo vrijeme pomažu novčanim donacijama, jer je liječenje doista strahovito skupo. Bez njih naravno ne bismo dobili ovu priliku – dodaje otac Valentino.

Riječ je o dva do pet milijuna dolara, no sada kada se zna gdje Kiara ide, i ovaj raspon u iznosu bit će jasnije definiran. Najvažnije je da malena sada ima ozbiljnu nadu. Kiara je prošla kemoterapiju, dva puta je nakon nje bila na magnetskoj rezonanci. Za odlazak u Ameriku važno je bilo da se zloćudan rak na mozgu nije proširio, pišu 24 sata.

Svi možemo pomoći

Kiara treba priliku za borbu, a ako želite pomoći, možete na: 

https://gogetfunding.com/svizakiaru/

ili

Matea Lambaša Goršić,

Tekući: HR9125030073251005176

Žiro: HR8125030073151000296, Swift: VBCRHR22, Sberbank d.d./ Model HR99

06. svibanj 2024 07:06