StoryEditorOCM
RegionalDIVLJAČKO PONAŠANJE

Milinovićev nećak demolirao prostorije u gospićkoj bolnici, ekspresno je izbačen iz stranke LiPO

Piše jUTARNJI.HR
5. ožujka 2021. - 11:29

Nećak bivšeg ministra zdravstva i aktualnog ličko-senjskog župana Darka Milinovića napravio je kaos u gospićkoj bolnici. Informaciju o incidentu putem aninimnog dopisa Lika portalu poslao je zaposlenik spomenute bolnice. 

- Noćas je tko zna koji već put Dragan Jakovljević zvani Drajs divljačkim ponašanjem demolirao prostorije u gospićkoj bolnici. Na red su ponovno došle prostorije radiologije u bolnici gdje je nećak župana Milinovića zaposlen.

Uslijed divljanja, zaposlenici bolnice kao i pacijenti ustanove, kod kojih postoji strah od dotičnog, prestravljeni su i zgroženi... U navedenoj ustanovi kao šef radiologije zaposlen je Alen Zorić, koji je ujedno i šef Milinovićevom nećaku, a odnedavno je Zorić i tajnik Milinovićeve stranke LiPO...

Zanima nas hoće li se o ovom slučaju očitovati župan, hoće li tajnik stranke LiPO Alen Zorić reagirati jer mu je zaposlenik demolirao radne prostorije u bolnici i hoće li Sandra Čubelić kao ravnateljica gospićke bolnice pokrenuti stegovni postupak protiv Jakovljevića.

Kako se i dalje ne bi događali slični ispadi, kao zaposlenici bolnice molimo medije i državne institucije da se nas i pacijente bolnice hitno zaštiti - stoji u dopisu koji je objavio Lika portal.

O svemu se oglasio i sam Milinović.

- Oštro osuđujem incident koji se dogodio. Jakovljević je ekspresno izbačen iz stranke. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima - rekao je za 24sata Milinović dodavši kako će tužiti one koji tvrde da štiti svog nećaka.

18. travanj 2024 07:19