StoryEditorOCM
RegionalU LICI

Mladi vozači tijekom vikenda skrivili dvije nesreće u kojima ima i teže ozljedenih, među njima i 11-godišnje dijete

Piše Zadarski.hr/PU Ličko-senjska
27. srpnja 2020. - 12:58

Čak dvije prometne nesreće, u kojima su osobe teško stradale, dogodile su se proteglog vikenda u Ličko-senjskoj županiji. 

Prva je bila u petak, u 20.30 sati, na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Čovići, kada je 24-godišnjakinja s područja Grada Otočca, upravljala osobnim automobilom gospićke registracijske oznake iz smjera Čovića u smjeru Otočca i iz za sada neutvrđenog razloga prednjom stranom automobila udarila u stražnji kotač bicikla kojim je upravljalo dijete (2009.), koje je tom prilikom teško ozlijeđeno.

Druga se dogodila dan nakon, u subotu, u 19.14 sati, na dionici državne ceste broj 25, u mjestu Podoštra, Grad Gospić, kada je 24-godišnjak iz Gospića upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, iz smjera Novosela Trnovačkog u smjeru Gospića i izlaskom iz desnog zavoja uslijed neprilagođene brzine kretanja gubi nadzor nad vozilom i automobilom udara u rasvjetni stup.

Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u KBC Rijeka, dok su 22-godišnji i 24-godišnji putnici lakše ozlijeđeni.

19. travanj 2024 01:07