StoryEditorOCM
RegionalVIDEO: POPRIČALI SA ZLOSTAVLJAČEM

Monstrumu koji je brutalno zlostavljao psa na vrata stigli članovi Levijatana: pogledajte kako im je pokušao objasniti svoj gnjusni čin, opet je postao agresivan i nije mu jasno zašto bi trebao biti kažnjen

Piše PSD.
22. studenog 2018. - 13:22
Izrezak_zlost.JPG

 

Slučaj mučnog mlaćenja pasa iza kojeg stoji lovac iz mjesta Postinje Donje u okolici Muća, popraćenog video snimkom osobe koja je sve to sa smijehom promatrala, digao je na noge javnost, a na teren, pred kuću monstruma pod hitno izbačenog iz lovačke udruge, dovela članove Levijatan, fondacije za zaštitu životinja - piše Slobodna Dalmacija.

Levijatanovci su popričali s lovcem koji navodi kako je skroz 'puka' kada je vidio štetu koju su mu psi učinili u gepeku, i da je to napravio prvi puta u životu.

Pod silinom pitanja je priznao krivnju, ali i drži kako za teško fizičko maltretiranje životinja nema razloga snositi bilo kakvu vrstu posljedice.

Mučitelj iz Muća nije uspio prikriti agresivnost ni u razgovoru s Levijatanovcima, no ipak je poslušao njihov dobronamjerni savjet, pa je tonalitet glasa sveo u normalnije okvire.

Poslušajte što i kako govori čovjek koji ne vidi ništa loše u mlačenju slabijih od sebe.

 

26. travanj 2024 19:28