StoryEditorOCM
RegionalDOŠLI DO RUBA

Na kolodvoru čekao suprugu s kojom se dogovorio da dva dana spava kod njega, a pet kod ljubavnika, ali kad je s njim sišla i iz vlaka...

Piše PSD
13. svibnja 2022. - 08:45

Na sudu epilog je dobio slučaj iz svibnja 2021. kada je oko 21.40 sati Mirko (58) sa sinom (16) čekao suprugu (52) na kolodvoru u Karlovcu da zajedno idu kući. No iz vagona su izašli supruga i ljubavnik Zdravko (51).

Mirko je najprije vikao na Zdravka, a potom ga i fizički napao udarajući ga rukama po glavi. Sin ga je uhvatio za vrat i ugurao ga u čekaonicu te ga udario još nekoliko puta u predjelu lica.

"Sve priznajem. Nismo očekivali da će doći s ljubavnikom koji je prije više od godinu dana uspostavio ljubavnu vezu s mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe živjeti s njim. Jednog dana ona je prespavala kod njega i otad je supruga kod mene i sina dva dana u tjednu, a kod ljubavnika pet dana" ispričao je Mirko, prenosi Danica hr.

image

Na kolodvoru je otac napao ljubavnika, a i sin je 'dao ruke'

Ilustracija Cropix

Cijeli mu je slučaj ipak otvorio oči i naveo ga da poduzme konkretnije korake.

"Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mjestu. Sad ću biti prisiljen pokrenuti razvod braka jer se supruga očito ne može odlučiti s kojim od nas dvojice želi živjeti", rekao je Mirko na sudu.

Prekršajna sutkinja proglasila ga je krivim i kaznila s 20 dana uvjetnog zatvora te 100 njemačkih maraka novčane kazne, protuvrijednosti u kunama. Na presudu se može žaliti", piše Danica hr.

image

Karlovac, grad na četiri rijeke, bio je poprište teškoga ljubavnog trokuta

Robert Fajt/Cropix

Čini se da je Mirko svoje već odžalio što se tiče bračne nevjere i razvoda, a za nedopuštenu upotrebu nasilja tu je uvjetna kazna.

25. travanj 2024 22:58