StoryEditorOCM
RegionalPODUZETNIŠTVO MLADIH

Nakon Erasmus projekta "Tate za pet" kreće novi projekt "Budućnost na otoku": škola u Neviđanima dobila preko 11 tisuća eura!

Piše BNM radio
3. veljače 2023. - 10:26

Agencija za mobilnost i programe EU na temelju Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava za projektne prijedloge u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za 2022. g. za program Erasmus+ prihvatila je projektni prijedlog OŠ Vladimir Nazor Neviđane te odobrila bespovratna sredstava u iznosu od 11.290,00 eura.

- Ovo je druga uspjela prijava naše škole, pa tako nakon Erasmus projekta "Tate za pet" kreće i novi projekt "Budućnost na otoku". U okviru ovog projekta šest će djelatnika škole sudjelovati na edukacijama u više europskih zemalja. Nakon toga bit će održano ukupno pet radionica na temu poduzetništva - stoji u objavi škole.

image

Učitelji će upoznat načine kako temu poduzetništva prezentirati učenicima

OŠ Vladimir Nazor/Slobodna Dalmacija

Teme radionica bit će vezane za promociju pet ključnih resursa otoka po našem mišljenju:

1. Promotivne aktivnosti, 2. Turizam, 3. Ribarstvo i pomorstvo, 4. Ljekovito bilje, 5.Maslinarstvo

Namjera nam je pokazati pozitivne primjere u zajednici. Način na koji uspješni pojedinci oblikuju svoj proizvod, kako ga prezentiraju na tržištu.

Uz pomoć tečajeva koje će pohađati naši učitelji upoznat će se s poduzetništvom, projektnom nastavom, marketingom.
Upoznat će načine kako temu poduzetništva prezentirati učenicima. Kako osmisliti kvalitetne radionice i razvijati interes kod djece.

26. ožujak 2023 13:55