StoryEditorOCM
RegionalNEMILE SCENE

Napadnut Andro Krstulović Opara, dvojica muškaraca ga vrijeđala i udarila, nije zatražio liječničku pomoć. Na Facebooku poručio: Nije vrijedno spomena

Piše M.Dr.
10. srpnja 2020. - 22:58

U centru Splita u petak navečer, oko 20 sati, kako neslužbeno doznajemo, napadnut je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Sve se odvijalo u Ulici Solurat, piše Slobodna Dalmacija.

Dvojica muškarca su, kako neslužbeno doznajemo, prvo vrijeđala Oparu, a zatim su ga i udarili.

Koliko je poznato, Krstulović Opara nije zatražio liječničku pomoć. 

Policija je, kako su nam kazali, dobila dojavu da se dogodio fizički napad na mušku osobu koja nije zatražila liječničku pomoć.

- Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje - dodala je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Andru Krstulovića Oparu pokušali smo telefonski kontaktirati, ali nije odgovarao na naše pozive.

No, splitski gradonačelnik oglasio se putem Facebooka:

- Dobri ljudi, hvala što brinete, dobro sam i ništa se strašno nije dogodilo. Da je bilo tko drugi bio umjesto mene ovo ne bi bila nikakva vijest. Nije vrijedno spomena - napisao je Opara.

SDP: Na Gradsko vijeće što prije staviti raspravu o izvješću o stanju sigurnosti u gradu


O napadu na gradonačelnika Oparu oglasio se i splitski SDP:

- Bezrezervno i najoštrije osuđujemo napad na gradonačelnika našega grada Andru Krstulovića Oparu. Smatramo da se na dnevni red sjednice Gradskog vijeća Splita što prije treba staviti rasprava o izvješću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske o stanju sigurnosti u gradu Splitu. Naime, u rujnu prošle godine Gradsko vijeće je na tematskoj sjednici o stanju sigurnosti u Splitu zaključilo da u drugom kvartalu svake godine ta tema bude na dnevnom redu - stoji u priopćenju kojeg potpisuje Goran Kotur, predsjednik SDP-a Split 

19. travanj 2024 04:37