StoryEditorOCM
RegionalPOTRAGA TRAJE

Nenad Periš potvrdio da tijelo nađeno u Dunavu ne pripada njegovom sinu: ‘Osoba koja se utopila imala je tamne tenisice, a moj Matej je u noći nestanka nosio bijele‘

Piše Ivica Marković/SD
5. ožujka 2022. - 14:08

Srbijanska policija pronašla je u subotu, u Dunavu kod Kostolovca tijelo mrtve osobe i o tome je izvijestila Nenada Periša. Periš se još uvijek nalazi u Beogradu, gdje boravi kako bi bio od pomoći u istrazi oko nestanka svog sina Mateja, koji je nestao u noći sa 30. na 31. prosinca prošle godine.

- Da izvijestili su me o tom pronalasku, kao što su me do sada svaki puta izvijestili kada bi pronašli neko tijelo ili neku osobu. Međutim, osoba koja je pronađena na sebi je imala obučene tamne tenisice, a kako je moj Matej, u noći nestanka imao bijele tenisice, otklonjena je mogućnost kako bi se moglo raditi o njemu, rekao nam je jučer u telefonskom razgovoru Nenad Periš.

Srbijanska policija ima DNK profil Nenada Periša, kako bi moguća identifikacija mogla biti obavljena.

- Ja sam svoj DNK dao nedugo nakon dolaska u Beograd. Moram reći da se radi o standardnoj proceduri. Nažalost, još uvijek nema informacija o Mateju, a ja do daljnjega ostajem u Beogradu. Srbijanska policija i dalje vrlo odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao, kada je u pitanju nestanak mog sina, zaključio je Nenad Periš.

Tijelo pronađeno u Dunavu, pronađeno je na području Policijske uprave Požarevac i odneseno je na patologiju, gdje će biti obavljena obdukcija, identifikacija i ustanovljen mogući uzrok smrti.

21. veljača 2024 10:02