StoryEditorOCM
RegionalOBJAVA POLICIJE

Nestalo dvoje mladih Splićana; zadnji put su viđeni u crnom BMW-u na graničnom prijelazu. Obitelji mole za pomoć

Piše PSD
11. studenog 2022. - 18:15

Splićanka Tina Smoljo krenula je nedavno u Nizozemsku, a zatim joj se izgubio svaki trag. Riječ je o 22-godišnjoj djevojci, visokoj 165 cm. Njezin nestanak vodi se u PU splitsko-dalmatinskoj, a kao datum nestanka navodi se 6. studenoga.

Na društvenim mrežama moli se sve koji nešto znaju o djevojci da se jave. U toj objavi stoji da je posljednji put viđena na graničnom prijelazu u Sloveniji u crnom BMW-u splitskih registarskih oznaka i da je bila na putu za Nizozemsku.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", stoji na stranici Nestali.hr.

image
Podaci sa stranice Nestali.hr

Traži se i Tonino Raić, mladić visok između 175 i 180 centimetara i srednje tjelesne građe.  U trenutku nestanka bio je odjeven u crni donji dio trenirke te crno-crvenu majicu, a ima smeđu kosu i smeđe oči. Njegova obitelj je na društvenim mrežama objavila kako je i on bio na putu za Nizozemsku kao i da vozi crni BMW pa je za pretpostaviti da se dvoje nestalih dobro poznaje. 

18. travanj 2024 16:50